Vacature Paraveterinair Hugo Spoed- en Verwijskliniek Zwanenburg

Hugo is sinds maart 2018 geopend en groeit nog maandelijks.
Naast de spoeddienst in het weekend en in de nachten zijn wij een verwijskliniek voor chirurgie, orthopedie, diagnostische beeldvorming en interne geneeskunde.


Wat zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde, communicatieve, stressbestendige en flexibele paraveterinair die graag verder wil ontwikkelen. Geregeld werken in de weekenden en in de avond en nacht zal behoren tot jouw rooster.


Wat bieden wij?
Een leuke en afwisselende baan met uitdaging in een zeer gemotiveerd team. Je zal veel werkzaam zijn in de spoeddiensten waar je verantwoordelijk bent voor de opname dieren, triage, anesthesie bij spoedoperaties, etc.
Begeleiding van werknemers vinden wij belangrijk. Naast dat wij dit jou bieden is er de mogelijkheid door te groeien zodat jij later andere werknemers kan begeleiden. Ook doorgroeimogelijkheden op andere vlakken zijn mogelijk, zoals anesthesie en opname zorg.

Wij zijn een cao praktijk, loon en toeslagen volgens cao, zo ook de pensioenregeling.
Het aantal werkuren kan in overleg.


Reageer!
Ben jij op zoek naar deze leuk baan, stuur dan snel je sollicitatie per mail naar stephanie@dierenziekenhuizen.nl
Wij hopen jou snel op Hugo te zien voor een kennismakingsgesprek!

X

Beste klant,

Door de Corona uitbraak in Nederland gaan wij met onze kliniek maatregelen nemen om de verspreiding van deze ziekte te vertragen en hopelijk zelfs gedeeltelijk te stoppen. Deze maatregelen zijn in lijn met wat de RIVM en het kabinet afgekondigd heeft. Mochten er nieuwe maatregelen afgekondigd worden dan kan het zijn dat wij ons beleid aanpassen.

Aan al onze klanten en medewerkers vragen wij het volgende, met klem:

  • Wij gaan zoveel als mogelijk onze zorg blijven leveren, de acute en preventieve.
  • Maximaal één eigenaar of begeleider per dier mee naar de kliniek.
  • Wij proberen zo min mogelijk mensen tegelijk aanwezig te hebben in onze kliniek.
  • We houden afstand van elkaar en zullen geen handen geven.
  • Indien u (of één van onze medewerkers) symptomen heeft zoals hoesten, kuchen, koorts of griep verzoeken we u niet naar onze praktijk te komen. Het is wel mogelijk iemand anders met uw huisdier naar de praktijk te laten komen.
  • Dieren die voor een operatie of ingreep komen willen we zoveel mogelijk opnemen. Het klantcontact zullen we zoveel mogelijk telefonisch doen.
  • Contact zal zoveel als mogelijk via de telefoon verlopen.
  • Afrekenen zal zoveel als mogelijk via de pin verlopen.
  • Wij zullen zeer frequent de praktijk reinigen en ontsmetten. De focus hierin ligt in ieder geval op de contactpunten zoals deurkrukken, balie en pinautomaat.

Wij rekenen hierin op uw hulp en medewerking. Laten we samen zorgen dat wij, alle inwoners van Nederland, deze crisis te boven komen.

Namens alle medewerkers van Hugo Verwijskliniek