Hugo opleidingen

Welkom bij het opleidingscentrum van Hugo. Wil je deelnemen aan een van onze opleidingen? Meld je dan gemakkelijk online aan.

 

Hugo opleiding voor jonge artsen – Module communicatie

Hugo opleiding voor jonge artsen – Module communicatie

donderdag, mei 31, 2018

13:00 – 17:00

Niets is moeilijker dan communiceren.

Hoe communiceer je slecht nieuws als dierenarts? Hoe ga je om met boze klanten? Hoe communiceer je de kosten van een ingreep?

Onder leiding van een communicatie trainer worden cursisten als deze lastige problemen voorgeschoteld en wordt geoefend hier goed mee om te gaan. De kosten van deze cursus als los onderdeel bedraagt €200,-.

Evenementslocatie

Hugo Verwijskliniek, De Heining 10
Zwanenburg, 1161PA

Kosten

Prijs voor gehele module
EUR 200.00


X

Beste klant,

Door de Corona uitbraak in Nederland gaan wij met onze kliniek maatregelen nemen om de verspreiding van deze ziekte te vertragen en hopelijk zelfs gedeeltelijk te stoppen. Deze maatregelen zijn in lijn met wat de RIVM en het kabinet afgekondigd heeft. Mochten er nieuwe maatregelen afgekondigd worden dan kan het zijn dat wij ons beleid aanpassen.

Aan al onze klanten en medewerkers vragen wij het volgende, met klem:

  • Wij gaan zoveel als mogelijk onze zorg blijven leveren, de acute en preventieve.
  • Maximaal één eigenaar of begeleider per dier mee naar de kliniek.
  • Wij proberen zo min mogelijk mensen tegelijk aanwezig te hebben in onze kliniek.
  • We houden afstand van elkaar en zullen geen handen geven.
  • Indien u (of één van onze medewerkers) symptomen heeft zoals hoesten, kuchen, koorts of griep verzoeken we u niet naar onze praktijk te komen. Het is wel mogelijk iemand anders met uw huisdier naar de praktijk te laten komen.
  • Dieren die voor een operatie of ingreep komen willen we zoveel mogelijk opnemen. Het klantcontact zullen we zoveel mogelijk telefonisch doen.
  • Contact zal zoveel als mogelijk via de telefoon verlopen.
  • Afrekenen zal zoveel als mogelijk via de pin verlopen.
  • Wij zullen zeer frequent de praktijk reinigen en ontsmetten. De focus hierin ligt in ieder geval op de contactpunten zoals deurkrukken, balie en pinautomaat.

Wij rekenen hierin op uw hulp en medewerking. Laten we samen zorgen dat wij, alle inwoners van Nederland, deze crisis te boven komen.

Namens alle medewerkers van Hugo Verwijskliniek